Nafplio hotels

Ξενοδοχεία - ξενώνες στο Ναύπλιο

Ναύπλια Παλάς Hotel & Villas

5 αστέρων ξενοδοχείο Ναύπλιο

 

Ναύπλια Παλάς Hotel & Villas Ναύπλιο, βρίσκεται μόλις 20 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της κωμόπολης και διαθέτει πολυτελή και ρομαντικά δωμάτια με μίνι μπαρ, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και μαρμάρινο μπάνιο. Το ξενοδοχείο διαθέτει day spa και μεγάλα δωμάτια με πολυτελή είδη προσωπικής υγιεινής.

Το ξενοδοχείο Nafplia Palace Hotel & Villas διαθέτει για τους επισκέπτες του μεταξύ άλλων 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και τζακούζι, ανοιχτή εξωτερική πισίνα και κέντρο ομορφιάς.

Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του Nafplia Palace περιλαμβάνουν υπάλληλο υποδοχής, επιχειρηματικό κέντρο και φύλαξη βρεφών /παιδιών. Μείνετε συνδεδεμένοι στο ίντερνετ χρησιμοποιώντας το δωρεάν wifi  του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο, Ναύπλια Παλάς Ναύπλιο, διαθέτει, επίσης, εστιατόριο και μπαρ. To εστιατόριο σερβίρει τοπική κουζίνα. Προσφέρει μία πληθώρα επιλογών για πρωινό και δείπνο.

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα περισσότερα αξιοθέατα. Δωρεάν στάθμευση διατίθεται, ενώ μπορεί να ζητηθεί λεωφορείο από/προς αεροδρόμιο.

Το όνομά σας
Το email σας
Θέμα
Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας ...
x

/ Συγγραφέας: Anton / Αριθμός εμφανίσεων: 2150 / Σχόλια: /

Το Ναύπλιο

πρωτεύουσα του νομού Αργολίδας

Το Ναύπλιο ή Ανάπλι, πρωτεύουσα του νομού Αργολίδας, αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και όμορφες πόλεις της Ελλάδος. Κτισμένο στους πρόποδες των φρουρίων του Παλαμηδίου και Ακροναυπλίας.

Κατηγορίες:Άρθρα
Ετικέτες:Ναύπλιο
/ Συγγραφέας: Anton / Αριθμός εμφανίσεων: 4649 / Σχόλια: /

Παλαμήδι

ένα από τα ωραιότερα κάστρα της Ελλάδας

Το Παλαμήδι είναι ένα από τα ωραιότερα κάστρα της Ελλάδας, το μεγαλύτερο και το καλύτερα διατηρημένο φρουριακό συγκρότημα της Ενετοκρατίας. Το κάστρο ολοκληρώθηκε σε μόλις τρία έτη για να εξυπηρετήσει τις στρατιωτικές και ναυτικές επιχειρήσεις των Βενετσιάνων εκείνης της εποχής.

Κατηγορίες:Άρθρα

 

Booking form hotels Nafplio